Transport Valori

Asiguram clientilor sprijinul si documentatia de care acestia au nevoie pe tot parcursul transportului si depozitarii.Indiferent daca este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obisnuit de valori al unei banci, compania noastra acopera toate aspectele privind securitatea transportului, depozitarii si livrarii. Oferim solutii conform raportului cost-calitate pentru asigurarea sigurantei si securitatii produselor si bunurilor dumneavoastra de valoare.

  • Expertiza noastra in asistarea logistica a acestor clienti importanti asigura servicii de cea mai inalta calitate, viteza de reactie si eficienta a costurilor.
  • Echipa de transport valori este excelent pregatita, dispunand de asistenta celei mai ample retele de echipaje de interventie rapida si de suportul unui dispecerat de ultimă generatie.
  • Echipa de transport valori este supervizata de o echipa de management experimentata care administreaza managementul riscului pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii de pe piata.

 

 

Copyright © 2014 DELTA GRUP. Realizat de Elcor Consultant