Alarme Antiincendiu

Rolul sistemelor il reprezinta detectarea inceputului de incendiu in spatiile protejate si alarmarea personalul, a echipelor de pompieri si a oricarei categorii de persoane aflate in zona care pot ajuta la stingerea incendiului si limitarea efectelor acestuia. Este foarte important ca sa se stie si ce tip de sistem de detectie si semnalizare incendiu poate maximiza siguranta persoanelor din spatiile protejate si poate reduce pierderile.

Fiecare incendiu provoaca daune din cauza aparitiei fumului si a flacarilor inainte de sosirea brigazii de pompieri si de asemenea vor fi provocate alte daune datorita apei folosite la stingere. Unele costuri sunt inevitabile si din acest motiv este necesara gasirea unei solutii optime intre sistemul de detectie a incendiului si bunurile care trebuie protejate.
Datorita faptului ca aparitia incendiilor este un eveniment aleatoriu, avertizarea in caz de incendiu este obligatorie. Din punct de vedere al protectiei vietii, detectia de incendiu trebuie sa poata fi realizata atat automat cat si manual.

 

 

 

Copyright © 2014 DELTA GRUP. Realizat de Elcor Consultant