Sisteme porti antifurt magazine

Expertii din domeniul de securitate cred, ca cel mai eficient mod pentru prevenirea furturilor din magazine este dotarea spatiului de vanzari cu un sistem antifurt cu porti antifurt si etichete antifurt. Portile antifurt sunt folosite pentru detectarea produselor neachitate la casa de marcat, fiind declansat un semnal sonor si luminos la identificarea sustragerii produs.

Existenta sistemului antifurt ii ajuta pe comercianti în cresterea vanzarilor, acestia putand sa expuna produsele mai scumpe la locuri vizibile. Sistemul antifurt din magazine reduce si costurile de personal, beneficiarul avand nevoie de un numar redus de personal de paza. Sistemele antifurt din magazine pot reduce furturile semnificativ, transformand pierderile cauzate de acestea în castiguri.

Cum functioneaza sistemele porti antifurt pentru magazine?

Etichetele antifurt flexibile si detasabile lipite sau fixate pe produse, contin un circuit electric si o antena, care raspunde la semnalele emise de portile antifurt (modul emitator). Semnalul (raspunsul) emis de etichete este receptionat de portile antifurt (modul receptor) si este procesat digital. La identificarea existentei unei etichete antifurt, portile antifurt declansează o alarma cu semnal sonor si luminos.

Portile antifurt moderne sunt prevazute cu procesare digitala de semnal pentru diferentierea mai avansata a semnalelor etichetelor si zgomotelor externe. Portile antifurt sunt amplasate de multe ori la intrarile si iesirile din magazine sau imediat dupa casele de marcat.

Copyright © 2014 DELTA GRUP. Realizat de Elcor Consultant