Protectie Perimetrala

Sistemele de protectie perimetrala sunt alcatuite detectori de miscare de exterior, bariere infrarosu sau bariere cu microunde si garduri cu senzori sau electrice. Toti acesti detectori se conecteaza la centrale de alarma la efractie formand astfel un sistem de alarma cu protectie perimetrala. Aceste sisteme antiefractie au o rata mai mare a alarmelor false decat detectorii de interior si de obicei sunt dublate de sisteme de supraveghere video pentru monitorizarea zonelor alarmate si de personal de paza si monitorizare.

Pentru diminuarea pana la eliminarea alarmelor false, anumite bariere in infrarosu au incluse dispozitive de incalzire pe timp de iarna numite termostat pentru dezghet, precum si dispozitive electronice de detectie a fenomenelor naturale de ceata, viscol ploaie torentiala etc...
La detectia acestor fenomene acesti detectori de exterior semnalizeaza aparitia fenomenelor si se decupleaza de la sistemul de alarma, pentru a nu da alarme false. Barierele in infrarosu sunt cei mai utilizati senzori de detectie perimetrala datorita faptului ca vin la un pret ieftin comparativ cu barierele in microunde si pentru ca asigura o lungime de detectie foarte mare ( pana la 200m).

 

Copyright © 2014 DELTA GRUP. Realizat de Elcor Consultant