Interfonie – Videointerfonie

Tratarea confortului personal, in concordanta cu standardele noi de viata, cu privire la accesul in proprietate este rezultatul unei solutii optime de comunicare la distanta, fara eforturi fizice. Solutiile de interfonie si videointerfonie sunt sisteme de restrictionare a accesului de la distanta cu optiuni diferite de intercomunicare.
Aplicatia de baza a oricarui sistem de interfon sau videointerfon este blocarea si deblocarea "intrarilor". Interfonul de acces cu cartela, cheie sau cod este destinat scarilor de bloc, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor straine.
Pentru acces se foloseste cartela, persoanele straine cerand si primind eventual, permisiunea de acces prin intermediul interfonului.
Accesul in imobil se face in urma conversatiei cu apartamentul apelat, finalizata cu comanda de deschidere a yallei de apartament sau prin folosirea cartelei de acces.
Sistemul controleaza de la distanta incuietoarea pentru a permite sau nega accesul intr-o zona. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori. Designul lor compact, care le ofera protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, permite montarea acestora in orice mediu si pe orice suprafata (perete, tocul usilor) in exterior cat si in interior.

 

 

Copyright © 2014 DELTA GRUP. Realizat de Elcor Consultant